Fasadmålning
Stockholm

Villor och radhus måste med jämna mellanrum få ny färg på
fasaden. Fasadmålning gör att huset håller längre och minskar
behovet av annat underhåll. Vi målar fasader på villor, radhus
och fritidshus i Stockholm med omnejd!

Fräscha och nymålade fasader för villa och radhus

Vi på Norrmalms Måleri utför fasadmålning i hela Stockholm. Processen inleds med ett grundligt förarbete, sedan erbjuder vi oss att laga eventuella skador och avslutar arbetet med att måla fasaden i en kulör som du som kund valt ut. Tänk på att alla kulörer inte är tillåtna. Kolla upp detta med kommunen innan du väljer att byta färg. Tänk också på att det är viktigt att färgen passar in i omgivningen. Vill du ha hjälp med att hitta en godkänd färg kan vi givetvis stå till tjänst med detta. En nymålad fasad ökar livslängden på ditt hus och bidrar även till ökad trivsel. Kontakta oss för en offert på fasadmålning i Stockholm!

Vi bevarar vackra hus i Stockholm

Fasadmålning är en typ av kulturvård. Genom att behandla och måla fasader på rätt sätt enligt branschens standard ser vi till att hjälpa till att bevara huset och se till att det står pall i många år framöver. Vi vet vilka färger som klarar det, ibland hårda, svenska klimatet och ser till att varje hus får en skräddarsydd behandling. Som erfarna målare i Stockholm har vi arbetat på hus i hela regionen, från Nacka, Älvsjö och Mälarhöjden i söder till Lidingö, Täby och Sundbyberg i norr. Oavsett vad du är ute efter kan vi hjälpa dig. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi arbetar och kan även ge dig en kostnadsfri offert. Självklart kommer vi ut och tittar på huset innan för att bestämma hur vi ska gå tillväga för att uppnå bästa resultat. Även detta sker kostnadsfritt.

Snabb och effektiv service till bra pris

Välj en väletablerad målerifirma för din fasadmålning. Vår långa erfarenhet gör att vi vet exakt vad som krävs för att få bästa resultat. Hos Norrmalms Måleri får du alltid:

  • Bra priser
  • Garanti
  • Tydliga offerter med all information
  • En målare med försäkring och alla behörigheter
  • Bra erbjudanden på material från stora leverantörer
  • ROT-avdrag direkt på fakturan

Inte bara fasader på villor och radhus

Även om vi främst arbetar med fasadmålning av villor och radhus kan du anlita oss till så mycket mer. Vill du ha carporten ommålad? Behöver du ny färg på fritidshuset, båthuset eller Attefallshuset? Kontakta oss så kommer vi med en offert på arbetet. Vi svarar inom 48 timmar.

Hus i Stockholms skärgård är ofta extra utsatta för väder och vind. Då kan det krävas mer av förarbetet och färgen för att målningen ska hålla och skydda fasaden i längre perioder. Våra målare vet vilka material som lämpar sig bäst för hus som ligger i anslutning till havet och kan även komma med rekommendationer på regelbundet underhåll. 

Vi hoppas att du väljer oss på Norrmalms Måleri för fasadmålning i Stockholm. Vi kommer inte att göra dig besviken!