Måleritjänster för alla behov – Norrmalms Måleri

Måleritjänster när de är som allra bäst

Målning

Lite färg kan verkligen ge nytt liv åt ett rum, eller en hel bostad. Ett väl utfört måleriarbete förhöjer känslan i en bostad och gör att den känns lite lyxigare. Någon nyans av vitt för den som vill bara ha en ren, luftig känsla, eller kanske en fondvägg i någon starkare färg för att skapa kontrast i ett rum. Målning ger dig möjligheten att skapa en helt ny atmosfär i bostaden genom att kombinera färger helt efter eget tycke och smak, och skulle du bli missnöjd så är det inte krångligare än att du målar om.

Tapetsering

På vissa väggar vill man ha mer än bara en snygg färg genom tapetsering. En väl vald tapet kan verkligen sätta stämningen i ett rum och få det att kännas ombonat och genomtänkt. En tapet kan uttrycka mycket, både genom mönstret och strukturen och idag finns ett enormt utbud av tapeter med såväl moderna som klassiska mönster, både svenska och internationella.

Trapphusmålning

Vi utför även trapphusmålning åt fastighetsägare och mindre bostadsrättsföreningar. Ett nymålat trapphus ökar trivseln för de boende och ger en välkomnande känsla. Ett trapphus är en miljö där många rör sig och som lätt blir nedsmutsad. Rätt val av färg på väggarna och kanske framför allt att man arbetar med kontrasterande färger för att göra miljön i trapphuset tydligare och mer lättnavigerad är viktigt och något som vi som professionella målare kan hjälpa till med.

Fönstermålning

Börjar dina fönster se lite gamla och slitna ut? Vi hjälper gärna till med fönstermålning i bostaden eller lokalen. Träfönster håller ofta god kvalitet, särskilt på lite äldre hus, och genom att slipa och måla om dem ger man dem inte bara ett nytt och fräscht utseende utan även ett förnyat skalskydd och förmåga att stå emot väder, vind och temperatursvängningar.

Fasadmålning

Vi målar fasader i hela Storstockholmsregionen. Kontakta oss för fasadmålning om du vill ha din villa, ditt radhus eller ditt fritidshus ommålat. Offert inom 48 timmar.

Din vision, vår passion

Skapa skönhet med våra måleritjänster

Norrmalms Måleri är din kompletta leverantör av måleritjänster i Stockholm. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för alla typer av projekt, stora som små. Oavsett om du vill måla om ditt hem, renovera din fastighet eller ge din arbetsplats ett nytt utseende kan vi hjälpa dig. Med kvalitet och noggrannhet i fokus ser vi till att du blir nöjd med resultatet.

Vi brinner för att skapa vackra och funktionella miljöer. Med våra måleritjänster kan du förvandla ditt hem eller din fastighet till en plats som du älskar att vara i. Vi erbjuder allt från enklare målning av väggar och tak till mer avancerade dekorationsmålningar och tapetsering.

Helhetslösningar för din fastighets behov

Låt våra måleritjänster förvandla din fastighet

Har din fastighet sett sina bästa dagar? Då kan Norrmalms Måleri hjälpa dig att ge den ett nytt liv! Vi erbjuder måleritjänster för både inomhus och utomhus, du får hjälp med allt från att måla om fasaden till att tapetsera invändigt.

Våra målare har stor erfarenhet av att måla både privata och offentliga fastigheter. Vi erbjuder dig en helhetslösning som inkluderar allt från rengöring och underhåll till målning samt tapetsering.

Du kan slappna av och njuta av resultatet, vi tar hand om allt.

Upptäck möjligheterna

Skräddarsydda måleritjänster för alla behov

Norrmalms Måleri erbjuder måleritjänster som passar alla behov och budgetar. Oavsett om du är en privatperson, ett företag eller en bostadsrättsförening kan vi hjälpa dig.

Vi erbjuder bland annat följande tjänster:

  • Golvvård: Vi slipar och lackar trägolv, lägger mattor och vinylgolv.
  • Tapetsering: Vi sätter upp tapeter på väggar och tak.
  • Spackling: Vi spacklar och slipar väggar och tak för att få en jämn och fin yta.
  • Renovering: Vi renoverar badrum, kök och andra rum.
  • Utomhusmålning: Vi målar om fasader, fönster och carportar.
  • Inomhusmålning: Vi målar om väggar och tak.
  • Brandskyddsmålning: Vi målar med brandskyddsfärg för att öka brandsäkerheten.
  • Konsultation: Vi ger dig råd om färgval och material.
  • Industrimålning: Vi målar om industribyggnader och maskiner.

Kontakta oss idag för att diskutera hur vi bäst kan tillfredsställa dig och dina behov!

Frågor och svar om våra måleritjänster

Vi målar din framtid

Norrmalms Måleri – Vi målar med stolthet

Norrmalms måleri är ett team av erfarna och professionella målare som brinner för vårt arbete. Vi sätter alltid kunden i fokus och strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar. Med kvalitet, noggrannhet och god service som ledord kan du vara säker på att du får ett resultat som du blir nöjd med.

Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert!

Norrmalms Måleri – din partner för alla typer av måleritjänster!