Målning

Lite färg kan verkligen ge nytt liv åt ett rum, eller en hel bostad. Ett väl utfört måleriarbete förhöjer känslan i en bostad och gör att den känns lite lyxigare. Någon nyans av vitt för den som vill bara ha en ren, luftig känsla, eller kanske en fondvägg i någon starkare färg för att skapa kontrast i ett rum. Målning ger dig möjligheten att skapa en helt ny atmosfär i bostaden genom att kombinera färger helt efter eget tycke och smak, och skulle du bli missnöjd så är det inte krångligare än att du målar om.

Tapetsering

På vissa väggar vill man ha mer än bara en snygg färg. En väl vald tapet kan verkligen sätta stämningen i ett rum och få det att kännas ombonat och genomtänkt. En tapet kan uttrycka mycket, både genom mönstret och strukturen och idag finns ett enormt utbud av tapeter med såväl moderna som klassiska mönster, både svenska och internationella.

Trapphusmålning

Vi utför även trapphusmålning åt fastighetsägare och mindre bostadsrättsföreningar. Ett nymålat trapphus ökar trivseln för de boende och ger en välkomnande känsla. Ett trapphus är en miljö där många rör sig och som lätt blir nedsmutsad. Rätt val av färg på väggarna och kanske framför allt att man arbetar med kontrasterande färger för att göra miljön i trapphuset tydligare och mer lättnavigerad är viktigt och något som vi som professionella målare kan hjälpa till med.

Fönstermålning

Börjar dina fönster se lite gamla och slitna ut? Vi hjälper gärna till med fönstermålning i bostaden eller lokalen. Träfönster håller ofta god kvalitet, särskilt på lite äldre hus, och genom att slipa och måla om dem ger man dem inte bara ett nytt och fräscht utseende utan även ett förnyat skalskydd och förmåga att stå emot väder, vind och temperatursvängningar.

Fasadmålning

Vi målar fasader i hela Storstockholmsregionen. Kontakta oss om du vill ha din villa, ditt radhus eller ditt fritidshus ommålat. Offert inom 48 timmar.