Norrmalms Målerifirma referenser –
Från nöjda kunder

En målerifirma med goda referenser och glada kunder – Det är vi

  • Alla
  • Väggmålning
  • Tapetsering

Referenser som talar klarspråk

Trygghet och kvalitet – Våra målare har referenser

Norrmalms Måleri är en målerifirma med lång erfarenhet i branschen. Vi har under årens lopp byggt upp en stark kundbas med många nöjda kunder. Vi är stolta över de goda referenser vi har och ser dem som ett bevis på vår kvalitet samt vårt engagemang.

När du anlitar en målerifirma vill du känna dig trygg och säker på att du får ett professionellt utfört arbete. Att ta del av referenser från tidigare kunder är ett bra sätt att skapa sig en uppfattning om en firmas kvalitet och seriositet.

Hos Norrmalms Måleri har vi goda referenser från både privatpersoner och företag. Vi har utfört en mängd olika projekt, allt från små lägenheter till stora villor och kontorslokaler. Vi har alltid fokus på kvalitet och kundnöjdhet.

Upptäck förslag på hur ditt hem kan se ut

Se exempel på projekt som vi har utfört – Vår målerifirma referenser

Vi är stolta över våra goda referenser och vi vill gärna att du ska få ta del av dem. Nedan kan du se flera exempel på arbeten vi har utfört:

Frågor och svar om målare referenser

Förverkliga din vision

Norrmalms Måleri ger ditt hem nytt liv – en vägg i taget

Norrmalms Måleri är mer än bara en målerifirma. Vi är en partner som hjälper dig att förverkliga dina drömmar och ge ditt hem nytt liv. Vårt stora team av erfarna och kompetenta målare brinner för sitt arbete.

Vi målar inte bara väggar – vi skapar atmosfär. Hos oss får du helhetslösningar för alla dina måleribehov. Med vår hjälp kan du skapa ett hem som du trivs i och som speglar din personlighet. För oss är det en självklarhet att överträffa dina förväntningar!

Kontakta Norrmalms Måleri med dina frågor om vår målerifirma, våra tjänster, våra målare eller våra referenser!