En målare du kan lita på

Norrmalms Måleri är målerifirman du ska ringa när du behöver en målare i Stockholm. Hos oss lägger vi fokus på kvalitet och kundvård. Vi vill ha nöjda kunder, som kontaktar oss även nästa gång de behöver hjälp med en målning eller en tapetsering. Därför lägger vi alltid stor vikt vid att lyssna in vad du som kund förväntar dig. Därefter gör vi det jobb som krävs utan att ta några genvägar. Särskilt stor vikt lägger vi vid underarbetet, som ofta är det som skiljer en godkänd målning eller tapetsering från en perfekt.

Utöver målning och tapetsering av väggar i bostäder och lokaler utför vi även bland annat målning av fönster och trapphus i Stockholm med omnejd. Är du en fastighetsägare eller representant för en bostadsrättsförening? Kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda i fråga om trapphusmålning, som är något av vår specialitet.


Trygghet i att anlita en professionell målare

Väljer du att anlita en professionell målare i stället för att måla själv så har du direkt många fördelar. Dels får du garanti på jobbet, och dels utförs det av en yrkesperson som har både utbildning och lång erfarenhet. Vi kan målning från grunden och gör redan innan vi sätter igång en rad avvägningar utifrån den yta som ska målas. Detta för att se till vi väljer rätt färg och utrustning. Din målning eller tapetsering blir sedan utförd enligt konstens alla regler, där en stor del av jobbet handlar om ett bra underarbete.

Att anlita en målare blir, tack vare ROT-avdraget, heller inte så mycket dyrare än att måla själv. Färgen kostar ju oavsett om du anlitar oss eller köper den själv, och ROT innebär att du kan dra av 30% av arbetskostnaden för hantverkare i hemmet. Själva avdraget tar vi hand om och vi drar av beloppet redan innan du får fakturan.