Din målerifirma i
Stockholm

Målerifirma Stockholm – Med fokus på kvalitet, service och kundnöjdhet

Förstklassig service och resultat

En målerifirma du kan lita på

Norrmalms Måleri har funnits i branschen i många år och har under denna tid etablerat sig som en av de mest välkända målerifirmorna i Stockholm. Vi har ett team av erfarna och certifierade målare som alltid strävar efter att leverera bästa möjliga resultat. För oss är det viktigt att du som kund känner dig trygg och bekväm med oss, vi lägger stor vikt vid god kommunikation och service.

Företaget är bland annat anslutet till tjänsten ID06, vilket är en självklarhet för oss. ID06 främjar den sunda konkurrensen och hjälper branschen att få bort de svarta jobben. Samtidigt kan vi erbjuda ett säkrare arbete samt en ökad transparens för våra kunder. Genom detta kan vi lättare förebygga olyckor på arbetsplatsen samt arbeta aktivare med säkerhet, både för våra anställda och för våra kunder.

Vi tar hand om allt – du behöver inte lyfta ett finger

Från konsultation till färdigställande – en målerifirma som tar hand om allt

När du anlitar Norrmalms Måleri tar vi hand om allt från konsultation och planering till färdigställande av ditt projekt. Vi hjälper dig att välja rätt färg och material samt ser till att arbetet utförs på ett korrekt och professionellt sätt. Du kan vara säker på att ditt hem är i goda händer hos oss.

Norrmalms Måleri har även ett fantastiskt kontaktnät som du som kund hos oss kan utnyttja. Vi samarbetar med flera stora aktörer på marknaden, bland annat Caperol. De är en ledande aktör inom färgtillverkning och genom vårt samarbete erbjuder vi deras produkter till rabatterade priser till våra kunder. Du sparar både pengar samt får en erfaren målare på köpet.

Med våra målare så garanterar vi att du får ett arbete av absolut högsta kvalitet, i kombination med Caparol får du ett snyggt resultat som håller länge.

Upptäck fördelarna

Trygghet i att anlita en professionell målerifirma

Att anlita en professionell målerifirma ger dig en rad fördelar. Våra målare har den kunskap och erfarenhet som krävs för att utföra arbetet på ett korrekt och säkert sätt. Vi använder oss av högkvalitativa material och metoder, vi lämnar också alltid garanti på våra arbeten. Du kan vara säker på att du får ett resultat som du blir nöjd med.

Att anlita en målare blir  inte så mycket dyrare än att måla själv tack var ROT-avdraget. Färgen kostar oavsett om köper den själv eller anlitar oss och ROT innebär att du kan dra av 30% av arbetskostnaden för hantverkare i hemmet. Själva avdraget tar vi hand om, vi drar av beloppet redan innan du får fakturan.

Vi är bland annat certifierade för arbete i våtrum. Sedan 2013 måste alla målare som utför måleriarbeten i våtrum vara auktoriserade genom ett så kallat våtrums-körkort som utfärdas av MVK (Måleribranschens Våtrumskontroll). Alla av våra anställda har genomgått utbildningar inom våtrumsmålning, samtliga med godkänt resultat. Därför behöver du inte oroa dig för fukt- eller mögelskador i framtiden.

Andra fördelar med att anlita Norrmalms Måleri:

  • Erfarna och certifierade målare
  • Högkvalitativa material
  • Garanti på alla arbeten
  • Nöjd-kund-garanti
  • Försäkringar

Om du har frågor kring våra certifieringar, kontakta oss idag för att få svaren!

Frågor och svar om oss

Måleri med precision och omsorg

Norrmalms Måleri – Med stolthet och expertis

Norrmalms Måleri är en målerifirma med stolthet och expertis. Vi brinner för vårt arbete och vi strävar alltid efter att leverera bästa möjliga resultat. Vi är måna om att våra kunder ska vara nöjda och vi lägger stor vikt vid god kommunikation och service.

Vi är en flexibel och lyhörd målerifirma som kan anpassa oss efter dina behov och önskemål. Vi har ett team av erfarna och certifierade målare som alltid sätter kunden i fokus.

Välj Norrmalms Måleri som din måleri firma.