En målare du kan lita på

Norrmalms Måleri är målerifirman du ska ringa när du behöver en målare i Stockholm. Hos oss lägger vi fokus på kvalitet och kundvård. Vi vill ha nöjda kunder, som kontaktar oss även nästa gång de behöver hjälp med en målning eller en tapetsering. Därför lägger vi alltid stor vikt vid att lyssna in vad du som kund förväntar dig. Därefter gör vi det jobb som krävs utan att ta några genvägar. Särskilt stor vikt lägger vi vid underarbetet, som ofta är det som skiljer en godkänd målning eller tapetsering från en perfekt.

Utöver målning och tapetsering av väggar i bostäder och lokaler utför vi även bland annat målning av fönster och trapphus i Stockholm med omnejd. Är du en fastighetsägare eller representant för en bostadsrättsförening? Kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda i fråga om trapphusmålning, som är något av vår specialitet.


Omdömen från nöjda målerikunder

Läs lite av vad våra kunder tycker om oss och de arbeten vi utfört. Hör gärna av dig om du vill lämna ett eget omdöme!

 
 
 

Trygghet i att anlita en professionell målare

Väljer du att anlita en professionell målare i stället för att måla själv så har du direkt många fördelar. Dels får du garanti på jobbet, och dels utförs det av en yrkesperson som har både utbildning och lång erfarenhet. Vi kan målning från grunden och gör redan innan vi sätter igång en rad avvägningar utifrån den yta som ska målas. Detta för att se till vi väljer rätt färg och utrustning. Din målning eller tapetsering blir sedan utförd enligt konstens alla regler, där en stor del av jobbet handlar om ett bra underarbete.

Att anlita en målare blir, tack vare ROT-avdraget, heller inte så mycket dyrare än att måla själv. Färgen kostar ju oavsett om du anlitar oss eller köper den själv, och ROT innebär att du kan dra av 30% av arbetskostnaden för hantverkare i hemmet. Själva avdraget tar vi hand om och vi drar av beloppet redan innan du får fakturan.


Behörighet för arbete i våtrum

Vi är ett företag med behörighet för arbete i våtrum. Sedan 2103 finns krav på att målare som utför måleriarbeten i våtrum ska vara auktoriserade och ha ett så kallat Våtrums-körkort - utfärdat av MVK (Måleribranschens Våtrumskontroll). Samtliga anställda hos oss har genomgått utbildningar i våtrumsmålning med godkänt resultat.

Detta är viktigt för dig som kund. Behöver du hjälp med att exempelvis måla om i ditt badrum så kan vi hjälpa dig att både välja rätt typ av färg och att utföra ett professionellt jobb där inga risker för fukt- eller mögelskador riskerar att uppkomma i framtiden.

Vi är anslutna till tjänsten ID06 och för oss är detta en självklarhet. Genom att använda ID06 så främjar vi den sunda konkurrensen och hjälper vår bransch att radera ut de svarta jobben. Detta samtidigt som vi kan erbjuda en säkrare arbetsgång och en ökad transparens gentemot våra kunder - vem arbetade när och vilka personer har egentligen varit på plats under arbetets gång? En annan fördel med ID06 är att vi genom detta kan förebygga olyckor på arbetsplatsen och arbeta aktivt med ett högre säkerhetstänk - både för våra anställda och för våra kunder.


Ta del av våra rabatter hos Caparol

Som kund till oss så har du möjlighet att använda dig av vårt fina kontaktnät. Vi har samarbeten med några av de större aktörerna på marknaden och här kan vi exempelvis nämna Caparol som ett sådant.

Caparol är en ledande aktör för färgtillverkning och vi är stolta över att kunna erbjuda deras produkter till rabatterade priser till våra kunder. Genom detta sparar du pengar och på köpet får du också en målare som levererar i varje led. Med oss som målare så garanteras du ett arbete av absolut högsta kvalitet och i kombination med Caparol så får du ett snyggt resultat som står emot tidens tand.

Vi ger dig kvalitetsfärg och kvalitetsarbeten till låga priser!