Förstklassigt måleri för ditt företag – Norrmalms Måleri

Måleriföretag med fokus på kvalitet och service

Professionellt, prisvärt, perfekt

Professionella måleritjänster till konkurrenskraftiga priser från måleriföretag

Norrmalms Måleri är ett måleriföretag med lång erfarenhet av att leverera förstklassiga måleritjänster till företag i Stockholm. Vi är stolta över att kunna erbjuda en kombination av professionellt utförande, konkurrenskraftiga priser och utmärkt kundservice.

Vi ser oss inte bara som ett måleriföretag, utan som en partner till våra kunder. Du får hjälp från oss med att skapa en attraktiv och trivsam arbetsmiljö för dina medarbetare och kunder. Vi tar ansvar för hela projektet, från planering samt utförande till slutbesiktning. Känn dig trygg med att du får ett förstklassigt resultat som du kommer att vara nöjd med.

Allt inom måleri – för ditt företag

Norrmalms Måleri – Alla typer av måleritjänster åt företag

Norrmalms Måleri är ett måleriföretag som erbjuder alla typer av måleritjänster till företag i Stockholm. Vi har den kompetens och erfarenhet som krävs för att utföra alla typer av måleriuppdrag, oavsett om det handlar om en mindre touch-up eller en omfattande ommålning.

Här är några exempel på de typer av måleritjänster vi erbjuder:

  • Kontorsmiljöer: Vårt team målar om kontorsrum, konferensrum, korridorer, receptioner och andra utrymmen i kontorsmiljöer. Vi kan skapa en inspirerande och produktiv arbetsmiljö genom att använda rätt färger och material.
  • Butikslokaler: Vi målar om butikslokaler, skyltfönster och entréer. Vi skapar en attraktiv och inbjudande butiksmiljö som lockar kunder och ökar försäljningen.
  • Lagerlokaler: Våra målare målar om lagerlokaler, invändigt och utvändigt. Vi använder slitstarka och tåliga färger som skyddar ytorna och underlättar rengöring.
  • Industrilokaler: Vi målar om industrilokaler, inklusive produktionslinjer, maskiner och annan utrustning. Att använda specialfärger som tål höga temperaturer, kemikalier och andra påfrestningar är inget problem för oss.

Oavsett om du behöver måla om en hel fastighet eller bara en del av den kan vi hjälpa dig.

Lyfter din arbetsmiljö

Måleri åt företag som aldrig kompromissar med kvaliteten

Vi på Norrmalms Måleri förstår att en välmålad och välskött fastighet inte bara ser bra ut, utan kan spela en betydande roll i din verksamhets framgång. En attraktiv och välkomnande arbetsmiljö kan öka produktiviteten, trivseln och stoltheten hos dina medarbetare, vilket i sin tur kan leda till bättre resultat och ökad lönsamhet.

Vi kompromissar aldrig med kvaliteten och använder oss alltid av högkvalitativa material från välrenommerade leverantörer. Våra certifierade och erfarna målare har den expertis och det engagemang som krävs för att slutföra varje projekt med högsta kvalitet och precision.

För att säkerställa att vi lever upp till dina förväntningar tar vi oss tid att lyssna på dina behov och önskemål.

Boka en konsultation så går vi igenom ditt projekt och ger dig råd om materialval, färgsättning och tidsplan.

Kontakta oss idag för att diskutera ditt måleriprojekt!

Frågor och svar om måleri företag

Förstklassigt resultat – en investering som lönar sig

Norrmalms Måleri – Ditt självklara val för professionellt måleri

När du anlitar Norrmalms Måleri kan du vara säker på att du får ett professionellt utfört arbete av högsta kvalitet. Vårt team av erfarna och kompetenta målare sätter alltid kundens behov i första hand. För oss är det en självklarhet att överträffa dina förväntningar.

Vi lämnar alltid garanti på vårt arbete och du kan vara trygg med att du får ett förstklassigt resultat som du kommer att vara nöjd med.

Norrmalms Måleri – din partner för professionellt måleri åt företag i Stockholm!