Få kostnadsförslag från Norrmalms Måleri

Att få kostnadsförslag från oss går enkelt och smidigt

Kontakt
Välkommen att kontakta oss när du behöver hjälp med målning eller tapetsering i Stockholm!

Du kan ringa, maila eller fylla i kontaktformuläret här nedanför, så återkopplar vi till dig så snart som möjligt. Offert och ett första hembesök är alltid kostnadsfritt.

Telefon: 08-933 108

Email: offert@norrmalmsmaleri.se

Måla om utan dröjsmål – Få en offert snabbt och enkelt!

Vill du ha en offert för ditt måleriprojekt? Kontakta oss och få kostnadsförslag på nolltid

Har du en vision för ditt hem eller din arbetsplats som kräver professionell målarhjälp? Drömmer du om att förvandla ditt vardagsrum till en elegant oas, eller ge din fasad ett nytt, fräscht utseende? Oavsett om du vill måla om en vägg, tapetsera ett rum, renovera hela fasaden eller sätta färg på en nybyggnation kan Norrmalms Måleri erbjuda dig en kostnadsfri offert utan förbindelser.

Våra målare har lång och gedigen erfarenhet av alla typer av måleriarbeten, från enklare målning och tapetsering till mer avancerade tekniker som marmorering och sprutmålning.
Vi har den expertis och det kunnande som krävs för att leverera ett resultat av högsta kvalitet, oavsett projektets storlek eller komplexitet.

Vi ger dig en offert på nolltid, så att du kan komma igång med ditt drömprojekt utan dröjsmål.

Kontakta oss via vårt kontaktformulär, så återkommer vi till dig med en detaljerad offert så snart som möjligt.

Frågor och svar om att få kostnadsförslag från Norrmalms Måleri

Kvalitet, expertis och goda referenser

Norrmalms Måleri – Din måleripartner som förverkligar dina visioner

Norrmalms Måleri är mer än bara en målerifirma. Vi är din trygga måleripartner i Stockholm som sätter dina visioner i centrum. Med ordentlig erfarenhet och goda referenser har vi den expertis och det kunnande som krävs för att leverera ett resultat av högsta kvalitet.

Vi sätter alltid kundens behov i första hand och vi lyssnar noga på dina önskemål samt tar hänsyn till dina behov och din budget. Vi tror på ett nära samarbete med våra kunder och strävar efter att skapa en god kommunikation genom hela projektet.

Kontakta oss idag för att få kostnadsförslag från din trygga måleripartner i Stockholm!